Баня

През вековете банята е извървяла много бърза еволюция.

Днес тя е не просто място за лична хигиена, а зона за релакс и отмoра.

Формулата за създаването на съвременната баня е комбинация
от естетически усет, функционалност и практичност – определящи фактори при едно пространство на хармония и мир. Нестандартните форми, разнообразните елементи, комбинацията между различните
материали и цветове на модулните мебели и огледала за баня могат да я превърнат в единствена и уникална.

МЕБО дава възможност на своите клиенти да осъществят индивидуалните си проекти и идеи за техните мебели за баня. Всеки нестандартен шкаф е единствен и отразява атмосферата, в която те биха се чувствали най-добре.

Задължителните аксесоари, необходими за изработването на всеки мебел за баня, като обков, мивки, осветителни тела, огледала, са внимателно подбрани от МЕБО. Те могат да задоволят вкусовете и изискванията на всеки един наш клиент. Водещи фактори при техния избор са качеството и оригиналния им дизайн.

Материалът, от който МЕБО изработва своите мебели е полистирол /вид пластмаса/. Това спестява на клиентите притеснението те да бъдат пряко мокрени с вода. Мебели за баня МЕБО са напълно ВОДОУСТОЙЧИВИ. Изделията са покрити с двукомпонентни полиуретанови лакове и се изпълняват в богата гама от цветове.

Мебелите на МЕБО ще освежат вашата баня и ще ви дадат възможност да моделирате пространствотo ú по ваш собствен вкус. В този сайт можете да видите част от произведените от нас мебели за баня, както и аксесоарите към тях.

За повече подробности и за поръчки – не се колебайте, а ни потърсете.

София
кв. „Враждебна“
ул. „Япаджа“ 16
0888 417 669
0887 804 845
mebomebel@abv.bg