Всекидневни

Mebo_58Модерно обзавеждане на хол… свежо като бриз. Съвременният модерен интериор е изчистен и не е претрупан с излишни мебели и вещи.

На пръв поглед това изглежда, че лесно може да бъде постигнато, но понякога е трудно да сложиш чертата и да кажеш – “Стига толкова, че ще стане кич!” – или пък – “Аз нямам нужда от излишни мебели. Не, че нямам пари, а не виждам смисъл да плащам за жилище, да плащам за мебели, които да пълня с ненужни вещи.”

И така е! Ако сметнем, един квадратен метър от апартамент струва над 1000 лева в големите градове и това е преди да бъде обзаведен. На този един квадратен метър трябва да съхраняваме скъпоценности в буквалния смисъл, за да е оправдано използването му като склад. Затова в модерния апартамент намират място само важни вещи, необходими в ежедневието и по някоя неизползваема вещ, към която проявяваме сантименталност, но няколко, а не почти всичко което имаме.

Това са обзавеждането и мебелите на съвременния човек. А защо се получава точно така? Съвременният човек е специалист. Той може да се събере в един апартамент. На него не му трябват кошари, на него не му трябват инструменти… не му трябва да е специалист по всичко. Той живее в един подреден свят.
Ако говорим за трикрилен гардероб – не е достатъчен за двама.
Ако говорим за 2 метра кухня – не е достатъчна за едно домакинство.
Но вижте, ако говорим за хол… съвременната всекидневна може да бъде по-просторна и да окуражава независимостта, а не да бъде натъпкана половината с мебели като от 80-те, в които да си събираме зестрата.

Има и интериорни решения със солидни мебели, в които можеш дa скриеш слон. Огромни мебели, който са най-често вградени и събират по много. Но и при тях интериорният дизайн е подчинен да следва идеята за независимост.
В качествения интериорен дизайн мотивите са логични, а изпълнението лирично.

Материалите, с които работим в производството са ПДЧ, МДФ, естествен фурнир, алуминий, стъкло и др. За да разработим оригинални решения и мебели, съобразени с модните тенденции за дизайн и цветови комбинации, използваме ПДЧ плоскости от повечето европейски производители, които се предлагат на нашия пазар, с което покриваме целия ценови и цветови диапазон.

Вижте галерия с изработени и монтирани от нас мебели:

София
кв. „Враждебна“
ул. „Япаджа“ 16
0888 417 669
0887 804 845
mebomebel@abv.bg